Zowel dames als heren mogen naar de Vlaamse liga!

Zowel dames als heren mogen naar de Vlaamse liga!

Door het wegvallen van enkele teams, kregen zowel de heren als dames van handbalclub Heist, een promotie naar de Liga in de schoot geworpen.  Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de jonge club en een grote sportieve uitdaging voor spelers en trainers.  In Liga aantreden betekent immers de overstap van regionaal niveau naar Vlaams niveau.  Verder blijft de snelgroeiende club inzetten op zo veel mogelijk kinderen en jongeren aan het handballen krijgen.  Zo zal er op 14 augustus een openlucht tornooi georganiseerd worden aan Sportcentrum De Lichten en op 11 september een grootste Handbal-Stuif-In in De Sporthal aan de Lostraat.  Het is duidelijk dat de Heistse Berggorilla’s niet hebben stil gezeten tijdens de corona-periode!

Bekijk de kalenders

Sorry, comments are closed for this post.