De eerste HC Heist wandel- of fiets-zoektocht!

De eerste HC Heist wandel- of fiets-zoektocht!

Geen wedstrijden, geen trainingen, geen handbalkamp…
…. wel de eerste HC Handbal wandel/fiets-zoektocht!

Tijdens de verlengde herfstvakantie van 31/10/20 tem 11/11/20 kan je deelnemen aan onze zoektocht van ongeveer 7.5 km. Geschikt voor voetgangers (ook met buggy) en fietsers, wel opletten dat je alles opmerkt als je snel fietst. Doe de tocht in gezinsverband (niet in groep), vergeet je mondmasker niet en hou steeds voldoende afstand van andere wandelaars en fietsers. De tocht start en eindigt op de parking van het Hof Van Riemen, Orshagenstraat 11 in Heist-op-den-Berg. De ingevulde antwoordformulieren steek je in de omslag en deponeer je bij Jo in de antwoordenbox onder het afdak aan de voordeur, Ter Hagen 34 (ten laatste op 11/11/20).
Iedereen kan deelnemen, maar we aanvaarden slechts 1 antwoordformulier per deelnemer. Het deelnemende HC Heist-lid dat de hoogste score behaalt, belonen we met een HC Heist-rugzak gevuld met HC Heist-goodies én een bon t.w.v. 20 € te besteden in onze clubshop.
Je kan de vragenbundel, fotobundel en antwoordbundel aanvragen door een mailtje te sturen aan annvervloet@telenet.be
Sfeer- en actiefoto’s zijn uiteraard zeer welkom!
We wensen jullie heel veel plezier met de eerste HC Heist zoektocht!

Sorry, comments are closed for this post.