Start to handball: Niet voor doetjes!

Ben jij een sportieve knaap of een stevige Fien? Dan is handbal vast iets voor jou.

Zoek je een sport met een stevige fysieke uitdaging, tactische plannetjes, technische vaardigheden, stevige – maar faire – wedstrijden en bovenal een grote portie teamspirit, dan heeft deze zaalsport het allemaal!

Met meer dan 100 spelers is HC Heist een jonge, maar snel groeiende sportclub met deskundige en ervaren trainers.  Bovendien vinden onze jeugdtrainers dat er mag gelachen worden en dat een training ook plezant mag zijn.  Ouders voelen zich snel thuis in onze familieclub!

Met deze proefreeks (i.s.m. Team Sport & jeugd Heist) kan je zonder verdere verplichtingen komen proeven van deze mooie sport en genieten van de unieke HC Heistsfeer.

Sorry, comments are closed for this post.