Merci Pol, rots in de branding en pionier!

Merci Pol, rots in de branding en pionier!

Na 7 succesvolle jaren besloot Paul De Preter te stoppen als trainer van de U12 bij HC Heist. We respecteren deze beslissing, maar niet zonder een dikke en welgemeende dankjewel!!! Paul was van levensbelang in de eerste jaren en zijn inbreng in onze (nog jonge) geschiedenis kan niet worden onderschat. Paul was van bij het begin betrokken bij de club, hij heeft de meeste van onze spelers opgeleid en heeft hen laten kennismaken met competitiehandbal. Bovendien dragen de eerste sportieve succesjes van de club zijn stempel. Ondertussen staan onze eigen jeugdtrainers klaar om de fakkel van Paul over te nemen, wat ook één van zijn verdiensten is, want bij Paul leerden ze de liefde voor de sport. Dus Paul, een dikke merci voor alles, en hopelijk tot snel in De Sporthal (lees: cafetaria)

Sorry, comments are closed for this post.