Geslaagde Kidsday in Lommel

Op zondag 10 november 2019 trokken we met verschillende ploegen naar de mooie sporthal de Soeverein in Lommel.  In de voormiddag deed zowel een U8- als een U10-ploeg mee met het tornooi.  De jonge spelers kregen ook de kans om Jeroen De Beule – de Fellaini van de nationale handbalploeg Red Wolves – te ontmoeten.  In de namiddag was het de beurt aan de U12 om hun talent te laten zien en zich te meten met heel Vlaanderen.

Dit jaar was het de eerste keer dat samen met de Kidsday een Fithandbaldag werd georganiseerd.  Ook onze fithandballers zetten hun beste beentje voor en sloegen zeker geen mal figuur.

Heb je zin gekregen in handbal door dit artikel?  Kom dan zeker eens proberen! We zoeken nog fithandballers, maar ook spelers onder de 12 jaar zijn meer dan welkom.  Misschien ken jij nog een jong talentje dat graag wil aansluiten bij U8, U10 of U12?  We geven graag alle info.

Sorry, comments are closed for this post.