Honderden jonge handbaltalenten komen naar Heist!

Honderden jonge handbaltalenten komen naar Heist!

Op zondag 25 november komen alle jonge handballers van Vlaanderen afgezakt naar ‘De Sporthal’ in Heist-op-den-Berg voor de jaarlijkse Kidsday.  De organisatie ligt in handen van de Vlaamse Handbalvereniging (VHV) en de lokale handbalclub HC Heist.

Tijdens de dag staan handbalplezier en fun centraal.  In de voormiddag tonen de kinderen tot 10 jaar hun kunnen in 5-tegen-5-tornooien. Na de middag is het de beurt aan de 11- en 12-jarigen om hun handbalvaardigheden te tonen. Tussen de matchen door kan je het springkasteel testen, jouw talenten tonen bij de handbalproeven of smullen van het dessertenbuffet.  Onder het goedziend oog van jeugdmascotte Pim De Panter kunnen de jeugdige spelers enkele leden van de nationale ploeg ontmoeten en een selfie maken.

“Het is ondertussen al de vijftiende editie van de Kidsday en elk jaar opnieuw zien we het aantal deelnemers stijgen”, vertelt bezieler Gerrit Vertommen van VHV.  “Door het groeiend succes kunnen we steeds meer kinderen prikkelen en bezielen.  Velen blijven handballen voor het leven en vinden een toffe hobby in deze harde, maar erg faire sport.” Kim Tobback, secretaris van HC Heist, vult graag aan: “We zijn blij om al voor de tweede keer in onze 6-jarige clubgeschiedenis dit evenement te mogen ontvangen. Onze clubleden serveren drankjes, broodjes en dessertjes van grootmoeder in zaal Marathon. We hopen dat vele streekgenoten een kijkje komen nemen!”

Alle nieuwsgierigen zijn van harte welkom in De Sporthal, Lostraat, Heist-op-den-Berg op 25 november tussen 10 en 17 uur voor deze perfecte gezinsdag.

Sorry, comments are closed for this post.