Kids Day Tongeren 20 november 2016

rsz_kids-day-5

Afgelopen zondag namen we met een delegatie van onze JM8 & JM10 deel aan de Kids Day. Vorig jaar hadden wij met Handbalclub Heist de eer om deze dag te organiseren. Deze editie ging door in de Eburons Dome in Tongeren, uitvalsbasis van Callant Tongeren. Na een winderige, regenachtige rit werden we door Pim de Panter opgewacht.

Bij de JM8 speelden Caitlin, Petra, Noé, Warre en Toon de pannen van het dak. Er stonden 5 wedstrijden op het programma. Na een aarzelende start kwamen onze jonge leeuwen en leeuwinnen op tempo. Het was leuk om te zien hoe het team groeide doorheen de verschillende wedstrijdjes. Op het einde stond er een goed geoliede machine op het veld. Er werd goed samengespeeld en vlot gescoord.

rsz_kids-day-4

Onze M10 bestonden uit Inne, Kato, Anna en Enujin. Onze dames hadden enkele sterke ploegen op het menu staan, maar ze hebben zich niet laten kennen. Ze gingen er stevig tegenaan en er werd vlot gescoord. Tijdens de laatste wedstrijd kregen ze versterking van Warre in het doel en hebben ze de Kids Day in schoonheid afgesloten.

Op het einde van de middag kreeg iedere speler nog een t-shirt van de VHV én een handbal diploma meer naar huis.

rsz_kids-day-6

Op naar het volgende tornooi!

 

Sorry, comments are closed for this post.