J12 kampioen regio AVB zuid!

J12 kampioen regio AVB zuid!

Met nog één match te spelen zijn onze U12 jongens nu al zeker van de kampioenstitel voor regio AVB zuid. De cijfers zijn ronduit indrukwekkend: van de 13 gespeelde wedstrijden wonnen ze er 12 en speelden ze éénmaal gelijk. Van de 39 gespeelde sets wonnen ze er maar liefst 35. Ze kregen slechts 103 tegendoelpunten, ruim 40 minder dan eender welke andere ploeg in hun reeks. Met zes punten voorsprong op achtervolger Atomix Keerbergen zijn onze jongens een match voor het einde van de reguliere competitie niet meer in te halen.

Nog straffer dan deze cijfers is echter de manier waarop dit ploegje op het plein staat! Telkens weer geven ze zich voluit en moedigen ze elkaar aan. Elke wedstrijd eindigt met hun unieke ‘move’. Het spelplezier en de teamspirit spatten er gewoon af! Wat een geweldige reclame voor het handbal!

Overduidelijk verdiend dus, deze titel. Na de wedstrijd tegen Kampenhout mochten de jongens alvast vieren. Nog één wedstrijd te gaan en dan wacht hen op 27 april de eindronde tegen de beste ploegen uit AVB noord.  Alle supporters op post in Sporthal Sorghvliedt, Krijgsbaan 20, Hoboken!

 

 

Sorry, comments are closed for this post.