JM10 op verplaatsing in kampenhout

JM10 op verplaatsing in kampenhout

Afgelopen zaterdag speelden onze JM10 een tornooi in Kampenhout. Twee dames (Inne en Kato) en drie heren (Sylvester, Anton en Thomas) verdedigden de Heistse eer. Vier wedstrijden van 11 minuten stonden op het programma. Tegenstanders waren Welta, Atomix, Kampenhout en Uilenspiegel.

In de eerste wedstrijd tegen Welta stonden de Heistse kanonnen nog niet op scherp. De schoten van Thomas, Anton, Sylvester en Kato strandden keer op keer op de Mechelse doelman. Maar er moet gezegd worden dat deze een BEREwedstrijd speelde. In doelpogingen was de stand 25-4, de eindstand was echter 1-3.

Vanaf wedstrijd 2 (met Anton in de goal deze keer) liep de Heistse aanval echter als een trein. Thomas en Sylvester scoorden van alle kanten en ook onze dames pikten allebei hun goaltje mee. In wedstrijd 3 stond Thomas in het doel, maar het scenario was bijna identiek. Scoren aan de lopende band en een verdediging die compleet dicht zit. In wedstrijd 4 was, na een moeilijk begin, de dominantie nog groter. De exacte scores van deze wedstrijden ontsnappen me nu maar het waren drie mooie Heistse overwinningen.

Korte samenvatting: Blije trainer, trotse spelers, fiere mama’s en papa’s, en een heel goed gevoel voor de verdere werking!

Sorry, comments are closed for this post.