JM10 tornooi in Mechelen

JM10 tornooi in Mechelen

Afgelopen zondag 31 januari speelden de JM10 een tornooi in sporthal De Plaon in Mechelen. Onze JM10 waren zeer goed vertegenwoordigd met 10 spelers. Hierdoor konden we 2 ploegen in het tornooi brengen. Een jongensploeg (Anton, Wout, Witse, Silvester en Thomas) en een meisjesploeg (Anna, Lena, Oona, Lyze, Inne en Kato).

Het was een goedgevulde voormiddag. Elke ploeg had 5 wedstrijden op het programma staan en alle spelers hadden er zin in.

De jongens speelden een sterk tornooi waarin iedereen kans had om te scoren. Het samenspel gaat elk tornooi beter en het was leuk om te zien dat er een echte ploeg op het veld staat. Enkel organisator Welta bleek te sterk voor onze jongens. Dikke pluim gasten !

Omdat er maar 2 volledige meisjesploegen deelnamen hadden onze meisjes 5 wedstrijden tegen Groot-Bijgaarden op het menu staan. De eerste wedstrijd werd nog voorzichtig gestart, maar onze meisjes groeiden elke match en speelden steeds beter samen. Ook hier kon iedereen één of meerdere keren scoren. Knappe prestatie meiden!

Op naar het volgende tornooi !

rsz_1ploeg_jongens rsz_ploeg_meisjesrsz_welta_tornooi2 rsz_welta_tornooi3 rsz_welta_tornooi4  rsz_welta_tornooi6 rsz_welta_tornooi7   rsz_welta_tornooi5

Sorry, comments are closed for this post.