J14: a change of plans

De J14 zouden normaal een wedstrijd spelen tegen Putte. Maar door een babylonische verwarring met data ging Putte ervan uit dat er zondag gespeeld zou worden en waren ze dus niet ter plaatse. Het ziet er naar uit dat de wedstrijd op een later moment gespeeld gaat worden. We houden jullie op de hoogte!

Maar er waren genoeg J14 spelers (Seppe, Noah, Ruben, Jeff, Lenny, Janne, Sam, Jarne, Maya, Jente) om aangevuld met Maxim, Jonas en Wim (Vos) een onderlinge wedstrijd te spelen. Rik was scheidsrechter-coach van ploeg 1 (Lenny, Janne, Sam, Jarne, Maya, Jente, Jonas). Wim (Geerts, papa van Jarna) coachte ploeg 2 (Seppe, Noah, Ruben, Jeff, Wim).

Dan de wedstrijd zelf. Ploeg 2 nam de beste start. Onder impuls van Jeff die kwistig met assists strooide, en Seppe die zijn doel stevig dicht timmerde liepen ze al snel uit via doelpunten van Ruben (die eindelijk leek te beseffen dat vanop 9 meter shotten in beweging en deel van het handbalspel uitmaakt :-p), Noah, Maxim (die als J12 stevig zijn stempel leek te drukken op deze wedstrijd), Jeff zelf en sporadisch ook een keer Wim. Aan de andere kant namen vooral Lenny en Sam de doelpunten in deze fase voor hun rekening.

In de tweede helft ging ploeg 1 steeds beter spelen. Maya, Jente en Janne begonnen ook te scoren (en vooral te verdedigen), vaak op assist van Jarne. Lenny verving Jonas in doel en deze laatste liet direct zien dat hij als J12 ook kan scoren bij de J14. Maar toch leek het erop dat ploeg 2 op weg was naar een makkelijke overwinning. Na 45 minuten spelen was de stand immers 15-19. Maar dan gebeurde wat niemand verwachtte. Ploeg 1 zette een tussenspurt in (4-1) om op een 20-20 stand te komen met nog 25 seconden te spelen. Noah dacht met een geweldige actie en dito doelpunt het licht van ploeg 1 toch uit te doen (op 7 seconden van het einde), maar Lenny (met een bom vanop 10m in de kruising) zorgde voor een verdient gelijkspel!

Sorry, comments are closed for this post.