JM16: HC Heist – Sasja 26 november 2017

O.a. door een aantal blessures, moest coach Yentof het doen zonder Kimberly, Sam, Quinten, Anton en Lies. Gelukkig zorgden Ward en Maxim voor versterking vanuit de U14. Zo kwam er dus een nooit eerder vertoond team aan de afworp. Bovendien speelden we in oranje hesjes, omdat Sasja onverwacht toch ook met hun groene shirts op het veld kwam.
De wedstrijd kwam traag op gang, maar na vijf minuten stond er toch een voorsprong van twee doelpunten op het scorebord. Jeff en Elien vormden een efficiënte centrale tandem, maar een sterk keepende Sasja-doelvrouw kon de schade voor haar team voorlopig nog beperken. Ondertussen was Noah Janne komen vervangen in het Heistse doel, en werd er geconcentreerd gespeeld tot aan een 10 – 7 –ruststand.

Na de rust kwamen onze twee U14’ers wat zelfverzekerder op het veld, en met Robbe in opbouw en Jente op rechterhoek, kwam Heist nu helemaal op dreef. In verdediging was het opletten voor de oplopende foutenlast, maar aanvallend zat het helemaal goed. Ook Jarne pikte zijn goaltje mee, en de Heistse voorsprong werd alsmaar verder uitgediept. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 22 – 16 –eindstand, wat leidde tot plezier op de tribunes, tevredenheid bij de coach, en een heerlijk, oververdiend gevoel van voldoening bij onze spelers !

Sorry, comments are closed for this post.