Thriller tot in de allerlaatste seconde!

Winst… bij voorkeur met 3 punten…  De lat lag héél hoog voor onze J12-spelers!
En dat onze jongens van plan waren om deze hoge verwachtingen in te lossen, was al snel duidelijk toen Rik al in de eerste minuut de eerste goal op het scorebord zette.  De tegenstanders van Schoten moesten direct een tandje bijsteken wat resulteerde in een aardig aantal doelpogingen en saves van de beide ploegen in de eerste set.  Maar de Heistse pletwals was te sterk voor Schoten en de eerste setwinst van 1-5 was een feit.

In de 2e set krikte de tegenstand zijn verdediging op, maar toch net niet genoeg. Onze jongens gunden Schoten 1 doelpunt alvorens opnieuw sterk als team aan te vallen en te verdedigen.  Eindstand in de 2e set: 1-2.

Beide coaches beslisten in de 3e set om de keepers te wisselen en op het veld te zetten.  Maar de druk bij Schoten was verhoogd en de tegenstand liep uit tot 6-3.  Dit konden onze jongens niet laten gebeuren en met hun allerlaatste krachten kregen ze een 6-5 op het scorebord.  De spanning op én naast het veld was te snijden, onze jongens streden bijna op leven of dood.  En net toen alle supporters zich hadden neerlegd bij verlies van de laatste set, kreeg Ward de bal in handen en maakte de gelijkmaker (6-6) in de allerlaatste seconde.  De ontlading was nog nooit zo groot!

Sorry, comments are closed for this post.