Leuvense tijger eet heistse zwaan als ontbijt

Was het te vroeg op zondagochtend? Was de grijze ochtendmist in hun hoofd blijven hangen? Of waren ze gewoon niet sterk genoeg tegen Leuven? Met deze vragen zaten de supporters na de match tegen Leuven op zondag.

Tijdens de eerste set werden de sterke en zwakke punten van onze spelers in kaart gebracht en werd duidelijk dat er een probleem was met de verdediging in de hoeken en er te veel centraal werd gespeeld. Ward werd bij elke poging onmiddellijk afgeblokt en daardoor kwamen onze jongens in de eerste set niet verder dan een 8-3.

In de tweede set werd snel duidelijk dat het wedstrijdritme nog steeds niet was gevonden en ze er nog niet echt stonden als een team. De supporters voelden dat er iets moest gebeuren en probeerden onze jongens een beetje moed toe te roepen vanaf de zijlijn. Dit maakte blijkbaar toch een verschil want deze set eindigde op 4-3.

Na een stevige speech van Paul begon de 3e set en kwamen onze jongens beter in het spel. De set ging gelijk op tot onze gelijkmaker werd afgestopt en resulteerde in een tegengoal. Eindstand van de 3e set: 4-2.

De eerste nederlaag van dit seizoen is dus een feit. Onze jongens zaten er letterlijk en figuurlijk verslagen bij… Maar niet getreurd, ook een nederlaag hoort bij het spel en hopelijk kunnen jullie er iets van leren. Volgende keer doen we het gewoon weer beter!

Spelers: Alexander, Basile, Jonas, Jurre, Maxim, Mats, Rik, Silvester