Olse Merksem te sterk voor JM14

Om het gebrek aan matchritme weg te werken, ging de club graag in op de vraag van Merksem voor een oefenwedstrijd.  In de eerste helft werd gedurende geruime tijd gelijke tred gehouden met Olse.  Na een 2-0 achterstand kon Elien in de veertiende minuut de aansluitingstreffer maken.  Nadien echter liep de tegenstander uit tot een 9-1 ruststand.  De JM14 speelden nochtans aardig mee maar het aanvalsspel was te steriel.  De kansen die er kwamen werden ook onvoldoende afgewerkt.  Te weinig killersinstinct?

Ondanks de sterk keepende Seppe liep Olse na de rust verder uit.  Ruben kon nog een goaltje meepikken en dat deden even later ook Janne en Lenny.  Zo werd de eindstand van  26-4 bereikt.  Onze JM 14 waren best verdienstelijk, er was veel inzet en een goed teamspirit, maar er is ook nog ruimte voor progressie.  Op naar de volgende!