J12 omzeilt ook Brusselse klip

De verre verplaatsing naar Groot-Bijgaarden (GBSK) boezemde onze J12 angst in. Dit leidde tot een zenuwachtig begin van de wedstrijd.  Nadat we 1-0 achter kwamen, zorgde Maxim met 2 goals voor een 1-2 voorsprong.  GBSK kwam echter terug langszij en Jari moest al zijn kunnen tonen om een nieuwe achterstand te vermijden.  Uiteindelijk zorgde Ward nog voor de overwinning in deze al bij al evenwichtige eerste set: 2-3.
Dit gaf onze J12 een boost van vertrouwen.  Als ontketend vingen ze de tweede set aan, met als exponent Ward, die ALLE goals voor zijn rekening nam: 1-5.
In de derde set was het vet van de soep voor de J12.  GBSK hervond zijn beste spel en onze jongens konden niet voldoende weerwerk meer bieden.  Maxim (2) en Mats zorgden nog voor de eerredders, maar uiteindelijk werd met 7-3 verloren.  Zo was het een match met wisselende gezichten die werd afgesloten met een positieve puntenverdeling: 1-2
Ploeg: Paul (coach), Rik, Jurre, Ward, Maxim, Mats, Jari, Alexander, Sylvester

Sorry, comments are closed for this post.