Wedstrijd nummer 2 voor de J12

Wedstrijd nummer 2 voor de J12

Na de eerste wedstrijd van vorige week in Putte was het afgelopen zaterdag het moment voor de eerste thuiswedstrijden. Onze J12 ploeg had de eer om deze wedstrijd te spelen. In een aangenaam volgelopen ‘De Sporthal’ in Heist-op-den-Berg speelden onze J12 een wedstrijd waarbij het leek alsof ze al jaren meedraaien in het handbalwereldje. Met een gelijkaardige spelersarsenaal als vorige week (Pieter afwezig, Jurre gekwetst, Xander als aanwinst en Sylvester als geheime back-up vanuit de J10) werd Atomix bekampt.

In de eerste set (met Jonas in de goal ipv Jari) was alles volledig in evenwicht. De eindstand van 5-5 geeft dan ook een perfect beeld van de waardeverhoudingen in deze eerste set. Vanaf set 2 echter (nu opnieuw met Jari in doel en Jonas als veldspeler) nam Heist volledig het heft in eigen handen. Ward en Maxim speelden als echte leiders en tilden hun ploeg naar een hoger niveau. Dit zorgde voor glansprestaties van Mats, Jonas, Alexander en Xander in zowel set 2 als 3. Ook Sylvester speelde mee alsof hij geen 9 jaar maar 11 jaar was. Resultaat: 6-2 in set 2 en 6-3 in set 3. Net zoals vorige week sluiten de J1é hun wedstrijd af zonder verliespunt en draait de ploeg dus nog steeds mee in de top van het klassement.

Blijft er alleen nog over om de fiere blik van trainer Paul te vermelden en de supporters uit te nodigen voor wedstrijd nummer 3, volgende week zondag in en tegen Groot-Bijgaarden.

Sorry, comments are closed for this post.